06 133 83 955 kor@fijnsmaak.nl

Samenwerken

Samenwerken met Fijn/Smaak? Goed idee. Leuk! Met Fijn/Smaak kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn.

Tekstredactie

In de wereld van wijn en gastronomie heb je altijd met tekst en verhalen te maken. Achter elk gerecht en elke wijn zit een verhaal. Als dat een goed verhaal is, voel je dat gelijk. Het verhaal loopt, er zit beweging in en het weet te boeien. Dat is misschien subjectief, maar zodra een tekst niet loopt dan merk je dat. En je gasten trouwens ook.

Heb je een wijnwinkel of restaurant en gebruik je die standaardteksten van je leverancier voor je wijnbeschrijvingen? Dat kan beter. Laat mij je teksten onder handen nemen. Ik ontdoe ze van clichés en maak er een goed lopende tekst van. Geen bullshitbingo en nietszeggende omschrijvingen, gewoon een goed en origineel verhaal dat anderen ook weer door kunnen vertellen.

Schrijven in opdracht

Wil je een verhaal of (gast)blog over een van je producten, je locatie of evenement? Help ik je mee. Wil je recepten bij je wijnen of een persoonlijk verhaal over je product? Ik kan een artikel op fijnsmaak.nl voor je schrijven of content voor je eigen website en social media. Geen idee wat je aan moet met title-tags, backlinking en keyword-strategieën? Ik wel. Ik zorg ervoor dat je tekst lekker scoort op SEO-gebied.

Review

Ik schrijf over alles wat met wijn, thee en eten te maken heeft. Heb je een leuk nieuw product dat je onder de aandacht wilt brengen? Laat het me weten! Ik maak graag kennis met nieuwe producten. Als ik er enthousiast over ben, schrijf ik er zeker een artikel over. Stuur me een berichtje, dan praten we verder.

Campagne

Wil je de aandacht van je bezoekers wat langer vasthouden of een aanloop naar een evenement of nieuw product? Ik kan met je brainstormen over leuke campagnes op social media. Zelf sta ik altijd weer te kijken wat een groeispurt aan volgers een instagram-spelletje als Wijn of Pokémon weer teweeg weet te brengen.

Samen kunnen we kijken naar hoe we jouw product, winkel of restaurant op een creatieve en originele manier onder de aandacht kunnen brengen.

Proeverijen

Heb je een paar extra handjes nodig tijdens je proeverij of wijn-evenement en ook iemand die weet waar hij het over heeft? Neem op tijd contact op, dan valt er altijd wat te regelen. Ik draai eenvoudig met je mee en leer snel je producten binnenstebuiten. Heb je daar geen omkijken meer naar.