fbpx

Ja, ok, eigenlijk wel. Een van de velen. Over wijn nog wel. Dat doet ook bijna iedereen, kom je aan met je onderwerp! 🙂

Mijn fascinatie voor wijn-spijs combinaties begon omdat we een keer bedachten bij een diner wijnen te laten uitkiezen in een “echte” wijnhandel. Dat werd liefde op het eerste gezicht, gecombineerd met de doos van pandora…

Point of no return

De voorkeuren voor wijn werd beter, anderen zeggen: snobbiger, de fascinatie groeide tot het punt kwam: hier ga ik meer mee doen. En nu sta ik aan de vooravond van dat punt. Binnenkort begint mijn opleiding gastronoom-sommelier en wie weet wat er daarná gaat gebeuren.

Hier lees je mijn escapades met wijn, eten, wijnbars en/of restaurants en niet te vergeten: wijnevenementen. En daar mag je het dus mee doen.

Vandaag hou ik het huishoudelijk. Ik zal je eerlijk zeggen: ik zoek nog naar de vorm en inhoud voor deze site. Dat zal naar verloop van tijd – al schrijvende – duidelijker worden. Verwacht voorlopig wat proefnotities en belevenissen op events. (hint: binnenkort sta ik bij Chateau Amsterdam binnen)

Voor nu: Santé! Er wacht een glas Torrontés-Riesling op me en over die specifieke blend later ook meer…

Reageer op dit artikel!Vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem contact op!

Contact

met Fijn/Smaak

Iets te melden? Iets te vragen? Een grootse levenswijsheid te delen? Laat het me gerust weten door het contactformulier hiernaast in te vullen. Ik probeer altijd binnen een werkdag antwoord te geven!